Βόλος: Το «αντίο» του Τανσό

Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Βόλου, ο Οσβάλντ Τανσό ανάρτησε το «αντίο» του στη θεσσαλική ομάδα.

Η πρώτη απόλυση της σεζόν στην Superleague έγινε μόλις μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς ο Οσβάλντ Τανσό απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Βόλου.

Μπορεί η ομάδα να αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3, ωστόσο οι δρόμοι του Γάλλου τεχνικού και της ελληνικής ομάδας χώρισαν λίγες ώρες μετά την λήξη του αγώνα.

Ο ίδιος, αποχαιρέτησε τους ανθρώπους του Βόλου, αναφέροντας μόνο καλά λόγια στην ανάρτησή του στα social media και ευχαριστόντας τους πάντες για την ευκαιρία που του έδωσαν να προπονήσει μακριά από την χώρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Σας ενημερώνω ότι η συνεργασία μου με την ομάδα του Βόλου λήγει σήμερα. Δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι μας.

Η περιπέτεια ήταν σύντομη αλλά πολύ ικανοποιητική και μου επέτρεψε να ασκήσω το επάγγελμά μου και το πάθος μου για πρώτη φορά στην καριέρα μου εκτός της χώρας μου. Για αυτό και μόνο, αξίζουν όσα έζησα αυτή την περίοδο.

Κοιτάζω ήδη το μέλλον για να μπορέσω να ανταποκριθώ σε νέες προκλήσεις.Ευχαριστώ όλο τον σύλλογο του Βόλου και πιο συγκεκριμένα τους παίκτες για αυτή την πλούσια εμπειρία. Σου εύχομαι τα καλύτερα για αυτή τη σεζόν. ΠΑΜΕ ΒΟΛΟΣ»

To Top