Βόλος: “Όχι” σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για Φεράρι

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφερον τους στο Βόλο για τον αριστερό μπακ Φράνκο Φεράρι. Αρνητική η απάντηση της ομάδας της Μαγνησίας, λόγω έλλειψης χρόνου για εύρεση αντικαταστάτη.

Οι δύο εξαιρετικές σεζόν που πραγματοποίησε ο Φράνκο Φεράρι στη Super League Interwetten με τη φανέλα του Βόλου τον έβαλαν για τα καλά στο ραντάρ των “μεγάλων” του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον προηγούμενο Ιανουάριο, το όνομα του Αργεντινού βρέθηκε στη λίστα τόσο της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι και αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τόσο η Ένωση όσο και το τριφύλλι εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον Φεράρι, ωστόσο και οι δύο έλαβαν την ίδια αρνητική απάντηση από τους Θεσσαλούς. Αφορμή για αυτό, η έλλειψη χρόνου ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης που θα καλύψει το κενό σε περίπτωση αποχώρησής του.

Έτσι λοιπόν, ο Αργεντινός αναμένεται εκτός απροόπτου να μείνει στον Βόλο τουλάχιστον έως τον Δεκέμβρη ενόψει και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

To Top