Βόμβα ή πυροτέχνημα; Κούγιας: Νέο πρωτάθλημα χωρίς Ολυμπιακό

«Bόμβα» ή πυροτέχνημα από τον Αλέξη Κούγια; Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής ανέφερε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (26/11) στο τηλεοπτικό κανάλι BEST της Καλαμάτας ανέφερε ότι έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα, εκτός διοργανώτριας αρχής.

Σε αυτή τη “Σούπερ Λίγκα 2” θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Παναχαϊκή, η Δόξας Δράμας, ο Ηρακλής, χωρίς την συμμετοχή του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων!

Πρόκειται για ένα σενάριο που αυτή την στιγμή μοιάζει ανέφικτο, αλλά είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί και της πολεμικής ατμόσφαιρας με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τελευταία.

Συζητήθηκε στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, μετά και τα όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά και με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στη Super League, πιστεύουν ότι δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους και ήδη υπάρχει η ιδέα για τη δημιουργίας νέας Λίγκας.

Μάλιστα, τη Δευτέρα (26/11) μετά το ΔΣ της ΠΑΕ για τη σύγκληση γενικής συνέλευσης των μετόχων, υπήρξε ευρεία σύσκεψη για τους τρόπους αντίδρασης του Παναθηναϊκού. Μία από τις προτάσεις που εξετάστηκε ήταν η δημιουργία μίας «καθαρής» Λίγκας. Φυσικά στον Παναθηναϊκό δεν ονειροβατούν, γνωρίζοντας ότι το εγχείρημα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Πρόταση από άλλη ομάδα της Super League στους «πράσινους»!

Αυτό που θα αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι ήδη υπάρχει σύλλογος της Super League που έχει κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό και είναι σύμφωνος με την ιδέα γέννησης μιας νέας Λίγκας. Πάνω σε αυτή τη βάση στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν διερευνητικές επαφές και με άλλες ομάδες προκειμένου να διαπιστωθούν οι προθέσεις τους και εάν εν τέλει, ένα τέτοιο εγχείρημα έχει τύχη να πάρει σάρκα και οστά.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top