ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βόμβα (αλά Φίγκο) με Νεϊμάρ θέλει η Ρεάλ! (pic)

Όπως αποκαλύπτει η καταλανική εφημερίδα «SPORT», ο πρόεδρος της Ρεάλ θέλει πάση θυσία τον Νεϊμάρ στην ομάδα του. 

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι το… απωθημένο του Φλορεντίνο Πέρεθ. Έτσι κι αλλιώς, πριν ο Νεϊμάρ καταλήξει στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2013 είχαν γίνει προσπάθειες για την απόκτησή του και από τους Μαδριλένους. Ο πρόεδρος της Ρεάλ θεωρεί προσωπική ήττα το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στους Καταλανούς και φαίνεται πως κάνει προσπάθειες για να πάρει ρεβάνς!

Θέλησε, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι καθυστερεί η ανανέωση συμβολαίου του Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα προσεγγίζοντας τον πατέρα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «SPORT», ο Πέρεθ έχει προσκαλέσει επανειλλημένα τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος λειτουργεί και ως μάνατζέρ του, στην πολυτελή κατοικία του, ωστόσο η απάντηση που παίρνει είναι πάντα αρνητική.

Ο Πέρεθ φαίνεται, επίσης, να υποσχέθηκε στον πατέρα του παίκτη ότι στη Ρεάλ δεν θα έχει πρόβλημα με τις οφειλές στην εφορία, καθώς οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι ίδιοι το χρέος που υπάρχει.  Ο ίδιος ο Νεϊμάρ φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει στον πατέρα του ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τη διοίκηση της Ρεάλ ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν πρόκειται να δελεαστεί όπως συνέβη στο παρελθόν με τον Λουίς Φίγκο.

To Top