ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Βόμβα”: Ζερβίνιο ο εκλεκτός! ‘Ερχεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη για τον Άρη

Ζερβίνιο ο εκλεκτός! ‘Ερχεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη για τον Άρη.

Η ΠΑΕ Αρης τα έχει βρει σε όλα με τον 35χρονο μέσο της Τραμπζονσπόρ (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι), ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ανοίγοντας ένα ακόμη κεφάλαιο στη μεγάλη και πλούσια καριέρα του.

Την συμφωνία με τον Ιβοριανό μέσο επιβεβαίωσε η ΠΑΕ Άρης και την Τετάρτη αναμένεται να πατήσει Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του.

Τη σεζόν που πέρασε, ο διεθνής Ιβοριανός (88 συμ., 33 γκολ) αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, έχοντας συμπαίκτες τους Σιώπη και Μπακασέτα, παίζοντας σε 9 ματς και σημειώνοντας 2 τέρματα.

Ο Ζερβινιό έχει παραστάσεις από Γαλλία με τρεις γεμάτες σεζόν στη Λε Μαν), πριν κάνει την υπέρβαση για την Αρσεναλ, στην οποία αγωνίστηκε δύο σεζόν (46 συμ., 9 γκολ).

Ο Ζερβίνιο είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλο το πλάτος της επίθεσης. Από σέντερ φορ και δεύτερος επιθετικός ως φυσικά και στις πλευρές που συνήθως αγωνίζεται. Είναι φοβερός τεχνίτης, ικανότατος ντριμπλέρ, γρήγορος με κύριο προσόν του την ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης αλλά και την έφεσή του να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του. Συνολικά στην πλούσια καριέρα του μετράει 105 γκολ σε 417 συμμετοχές, 313 εκ των οποίων βασικός και 86 ασίστ.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του:

 

To Top