“Βόμβα” Κοντονή: Τέλος η διαγραφή χρεών μέσω υποβιβασμού στη Γ΄εθνική! “Δίχτυ” ασφαλείας για Άρη, ΑΕΚ, Λάρισα! (video)

Με αποκαλυπτικές τοποθετήσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έριξε τη “βόμβα” σε ότι αφορά τα χρέη των ΠΑΕ: “Τέλος η δυνατότητα υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική και η διαγραφή των χρεών”!

Έσπευσε πάντως να ξεκαθαρίσει ότι θα υπάρχει “δίχτυ” ασφαλείας για τις ομάδες που ήδη έχουν υποβιβαστεί, όπως είναι ο Άρης, αλλά και η ΑΕΚ ή η Λάρισα, τονίζοντας ότι ο υπό ψήφιση νόμους δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.

Η είδηση αυτή επιβεβαιώνει παλαιότερο ρεπορτάζ, ότι η ΟΥΕΦΑ σφίγγει τον κλοιό, ζητώντας να σταματήσει η διαδικασία εκούσιου υποβιβασμού των ΠΑΕ και καταδεικνύει για μια ακόμη φορά την ανάγκη να κλείσουν όλοι στον Άρη τα αυτιά τους, στις “φήμες” και τα “σενάρια” περί δεύτερης θέσης, μια και όλα είναι εξόχως δύσκολα και φυσικά στον αέρα.

“Καμία ΠΑΕ δεν θα έχει τη δυνατότητα να υποβιβάζεται στη Γ΄εθνική για να διαγράφονται τα χρέη της” είπε στον left.gr χαρακτηριστικά ο Κοντονής, υπογραμμίζοντας ότι: “δεν θα έχει αναδρομική ισχύ ο νόμος, γιατί δεν θα ήταν αυτό έντιμο”.

Δείτε το επίμαχο σημείο της συνέντευξης, από το 6′:45”:

To Top