Βόμβα μεγατόνων στην Ευρωλίγκα! Έρχεται ο Λαμάρ Όντομ!

Η Λαμποράλ Κούτσα είναι έτοιμη να «πυροδοτήσει» μία μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων, καθώς ντύνει με τα χρώματά της τον Λαμάρ Οντομ.

Οι Βάσκοι, οι οποίοι μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό βρίσκονται στον Ε’ Ομιλο του Top 16, αναμένεται άμεσα να ανακοινώσουν την απόκτηση του 34χρονου πάουερ φόργουορντ.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ «τιτίτιβισε» τα ξημερώματα της Τρίτης (18/2) πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία, ενώ λίγο μετά ήρθε και ένα νέο tweet για να επιβεβαιώσει τον… γάμο. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έγραψε πως εντός της ημέρας (18/2)θα… σκάσει η μεγαλύτερη μεταγραφική «βόμβα» για αυτήν σεζόν.

Ο Οντομ αγωνιζόταν από το 1999 μέχρι το 2013 στο ΝΒΑ και είχε φορέσει τις φανέλες των Κλίπερς, Χιτ, Λέικερς και Μάβερικς (μ.ο13,3 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 3,7 ασ.). Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2009, 2010) με τους Λέικερς, το Μουντομπάσκετ του 2010 και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Υπήρξε παντρεμένος με την Κιμ Καρντάσιαν ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκαλύφθηκε πως είχε ένα πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες.

Πηγή: superbasket.gr

To Top