Βόμβα με Ντιέγκο Κόστα η Τσέλσι!

Η Τσέλσι κυνηγούσε για μήνες τον Ντιέγκο Κόστα και τελικά κατάφερε να τον κάνει δικό της σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ!

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα, για τους Άγγλους όμως ο Ντιέγκο Κόστα θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να συμφωνούν με την Ατλέτικο για την απόκτησή του έναντι του ποσού των 32.000.000 λιρών (περίπου 40.000.000 ευρώ).

Τα ρεπορτάζ από το Νησί είναι αποκαλυπτικά: ο 25χρονος Βραζιλιάνος φορ και πολιτογραφημένος Ισπανός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ενώ το deal με την Ατλέτικο θα ανακοινωθεί μετά τον τελικό του Champions League στις 24 Μαΐου όπου η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το καθοριστικό ραντεβού ώστε να ανάψει το “πράσινο φως” για την μετακίνηση του παίκτη στο “Στάμφορντ Μπριτζ” έγινε σε λιγότερο από 24 ώρες από τον δεύτερο ημιτελικό Τσέλσι-Ατλέτικο (1-3) και πέρα από τους “ροχιμπλάνκος” πολύ κερδισμένος θα βγει και ο Ντιέγκο Κόστα.

Αυτό έχει να κάνει φυσικά με τις οικονομικές του απολαβές που αναμένεται να τριπλασιαστούν και από τις 50.000 λίρες την εβδομάδα να αναμένεται πλέον να προσθέτει 150.000 λίρες την εβδομάδα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σημειώνεται πως ο 25χρονος άσος μετράει ήδη 36 γκολ σε 49 εμφανίσεις του με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι δεύτερος σκόρερ στη La Liga με 27 γκολ, μόλις τρία γκολ πίσω από τον “υπερηχητικό” Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top