ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Βόμβα» Ραϊόλα στέλνει στη Νάπολι τον Ιμπραΐμοβιτς!

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν πιστέψουμε τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραΐόλα.

Παρά το γεγονός ότι στο συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού με τους «κόκκινους διαβόλους» υπάρχει οψιόν για την παραμονή του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, ωστόσο ίσως αυτή τελικά να μην ενεργοποιηθεί κατόπιν επθυμία τους ίδιου του Ιμπραΐμοβιτς.

Όχι ότι δεν περνά καλά στο Μάντσεστερ ο Ζλάταν. Απλά θα ήθελε, όσο ακόμα τον… κρατούν τα πόδια του, να επιστρέψει στην Ιταλία και να αγωνιστεί εκεί. Δεν θέλει, όμωςμ να φορέσει ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους, της Ίντερ ή της Μίλαν. Αλλού είναι το μυαλό του!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπός του, ο Σουηδός θα ήθελε να γυρίσει στην Ιταλία και να αγωνιστεί στη Νάπολι.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν ανέκαθεν ερωτευμένος με τη Νάπολι και με το πάθος των Ναπολιτάνων. Πάντα έλεγε ανοιχτά πόσο του αρέσει επειδή μεγάλωσε σε μια οικογένεια που έμοιαζε πολύ με τις ναπολιτάνικες και στη συνέχεια μαζί μου» ήταν τα λόγια του Ραϊόλα, τα οποία… ανάβουν φωτιές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που υπολόγιζε τον Σουηδό μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Πηγή: sdna.gr

 

To Top