Βόμβα στην Πορτογαλία: Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Μπενφίκα για χρηματισμό διαιτητή!

«Φωτιά» στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και τη Μπενφίκα έβαλε το δημοσίευμα του τοπικού «CNN», αναφέροντας ότι η διοίκηση των Αετών κατέβαλε αμοιβή 2 εκατ. ευρώ στο παρελθόν σε Πορτογάλο διαιτητή της 1ης κατηγορίας.

«Κεραυνός» εν αιθρία ξέσπασε στην Πορτογαλία, δυναμιτίζοντας ξανά την κόντρα των «μεγάλων». Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρίσκεται η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου η οποία σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του πορτογαλικού «CNN» κατέβαλε πληρωμές σε πρώην διαιτητή της 1ης κατηγορίας.

Πρόκειται για τον 47χρονο Μπρούνο Παϊσάο, ρέφερι που «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του το 2018 κι ο οποίος φέρεται να έλαβε στον τραπεζικό του λογαριασμό από τους Αετούς συνολικά ποσά ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πληρωμή διενεργήθηκε μέσω μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας για εργασία του Παϊσάο που δεν υπήρξε ποτέ.

Στην υπόθεση εμπλέκεται το όνομα του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρείας, Ζοσέ Μπερνάντες, προσώπου που είχε απασχολήσει και παλαιότερα σε φήμες για σκάνδαλο με επίκεντρο τη Μπενφίκα.

Από την πλευρά του, ο πορτογαλικός σύλλογος διέψευσε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο Παϊσάο χαρακτήρισε το ζήτημα ως μία παρεξήγηση, επιβεβαιώνοντας ότι έλαβε τα χρήματα, αλλά μετά από μήνες εργασίας για την εταιρεία του Μπερνάρντες.

Πλέον, η υπόθεση ερευνάται από τις πορτογαλικές Αρχές και αν οι υποψίες επιβεβαιωθούν, ο σύλλογος κινδυνεύει με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία!

 

To Top