«Βόμβα» στην Premier League: Ο Μάικλ Νάιτον ετοιμάζει πρόταση αγοράς της Γιουνάιτεντ

Ο υποψήφιος για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Νάιτον, μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα κατά των Γκλέιζερ και τόνισε πως οι οπαδοί πρέπει να ξεσηκωθούν κόντρα στην τωρινή διοίκηση της ομάδας.
«Βόμβα» που θα ταρακουνήσει την Premier League έριξε ο πρώην διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Νάιτον που ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση των «Κόκκινων Διάβολων» από την οικογένεια Γκλέιζερ.

Ο Μάικλ Νάιτον, ο οποίος ήταν διευθυντής της Γιουνάιτεντ μεταξύ 1989-92, μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Man Utd The Religion» για την τρέχουσα κατάσταση του συλλόγου και τις προσπάθειές του για να απαλλαγούν οι «κόκκινοι διάβολοι» από το καθεστώς των Γκλέιζερ, που σύμφωνα με τον Άγγλο δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και η ομάδα υποφέρει στα χέρια… άσχετων.

«Είμαστε ένας σύλλογος σε κρίση και όλοι ξέρουμε τον λόγο. Έχουμε μια ανίκανη και ειλικρινά άχρηστη ιδιοκτησία που γνωρίζει ελάχιστα για αυτό το παιχνίδι ποδοσφαίρου», ανέφερε αρχικά ο Νάιτον.

Στη συνέχεια ο πρώην διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσε ότι βρίσκεται σε διαρκεί επαφή με τους φίλους της Γιουνάιτεντ, αλλά και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στο κονσόρτιουμ που θα σχηματίσει, εξηγώντας παράλληλα τι σημαίνει η επιθετική κίνηση αγοράς που θα κάνει.

«Αυτό σημαίνει απλώς ότι ο σύλλογος δεν είναι επίσημα προς πώληση, αλλά πρόθεσή μου είναι να παρουσιάσω σε αυτούς τους ιδιοκτήτες μια νόμιμη, ισχυρή και σωστή εμπορική προσφορά για να τους πούμε με αυτόν τον τρόπο «ήρθε η ώρα να φύγετε, γιατί ο χρόνος σας τελείωσε».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ετοιμάζουν μαζική διαμαρτυρία στο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ, όπου θέλουν να φύγουν κατά τη διάρκεια του ματς, για να μπει ένα τέλος στην εποχή των αμερικανών στο Ολντ Τράφορντ.

To Top