ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βόμβα στη Μπαρτσελόνα: είπε «όχι» σε ανανέωση συμβολαίου ο Μέσι

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», ο Λιονέλ Μέσι απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» ενημέρωσε τον περασμένο Ιούλιο τη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν προτίθεται να συναινέσει στην ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Στο ρεπορτάζ υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις επαφές των δύο πλευρών και σημειώνεται ότι το «no» του Μέσι στη Μπαρτσελόνα ειπώθηκε την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, όταν ο παίκτης ήταν για διακοπές στην Ίμπιζα.

Τότε, μέσω του πατέρα του, ο οποίος λειτουργεί ως μάνατζέρ του, ο Αργεντινός μετέφερε στους Καταλανούς την επιθυμία του να αφήσει να… κυλήσει το υπάρχουν συμβόλαιο και να αποφασίσει για το μέλλον του σε ενάμιση χρόνο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, επίσης, ότι ο Χόρχε Μέσι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμα και να μην εξαντλήσει ο γιος του το τωρινό συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου» νωρίτερα από το 2018!

Το βέβαιο είναι πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι ενοχλημένος με τη στάση της Μπαρτσελόνα στο θέμα της καταδίκης του για φοροδιαφυγή, ενώ δεν αποκλείεται αυτός να είναι τελικά και ο λόγος που θα τον «αναγκάσει» να φύγει από την Ισπανία.

To Top