ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βόμβα στη Football League: Εγγραφο αποχώρησης του Πανθρακικού! Ελεύθεροι όλοι οι παίκτες του

Βόμβα στη Football League! Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το FL News, εξειδικευμένο σάιτ στην κατηγορία, ο Πανθρακικός έστειλε έγγραφο αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Football League γνωστοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο Πανθρακικός την Πέμπτη (26/01) το μεσημέρι…

Επίσης το thrakisports.gr αναφέρει: Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, απεστάλη από την ΠΑΕ Πανθρακικός έγγραφο προς την διοργανώτρια αρχή της Football League με το οποίο γνωστοποιείται η αποχώρηση της ομάδας της Κομοτηνής από το πρωτάθλημα.

Aναλυτικά το ρεπορτάζ από το FL News:

Η ομάδα της Κομοτηνής δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο και η εξέλιξη ήταν – δυστυχώς – η αναμενόμενη. Η 26η Ιανουαρίου αποτελεί πλέον μαύρη σελίδα στην ιστορία της, αφού η ΠΑΕ με έγγραφο που έστειλε στη διοργανώτρια αρχή, έκανε γνωστό ότι αποσύρεται…

Τα χρέη από προσφυγές είναι πολλά και αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο στους Σερφά, Ίγκορ, Χαβίτο, Μάρτινς είχαν επιδικαστεί 222.000 ευρώ, τότε γίνεται κατανοητό ότι αργά ή γρήγορα ο Πανθρακικός θα… έσκαγε. Η αφαίρεση έξι βαθμών είχε φέρει τους Πράσινους ένα βήμα από την αποβολή και έτσι επελέγη ο δρόμος της απόσυρσης.

Εννοείται ότι ο Πανθρακικός δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή (29/01) απέναντι στον Αχαρναϊκό. Αποχαιρετά το πρωτάθλημα και γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των αποχωρήσεων που συνοδεύουν σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Football League. Ένα πρωτάθλημα το οποίο απέκτησε στέγη και χορηγό, αλλά θα ολοκληρωθεί… λειψό. Πέρυσι ήταν ο Εργοτέλης και ο Ολυμπιακός Βόλου και τη σεζόν 2014-15 ο Πανηλειακός και ο Πιερικός.

Οι «πράσινοι» συμμετείχαν σε 12 ματς πρωταθλήματος και συγκέντρωσαν 12 βαθμούς (3-3-6). Πλέον άπαντες μένουν ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, ενώ αναμένεται και η επίσημη θέση της ΠΑΕ για την απόφαση της απόσυρσης.

To Top