ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Βόμβα» Σόιμπλε: Προτείνει πενταετές Grexit και ανθρωπιστική βοήθεια

Πενταετές Grexit και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ελλάδα προτείνει για την χώρα μας ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα-βόμβα της γερμανικής εφημερίδας FAS.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη το κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα, η FAS μεταδίδει ότι o κ. Σόιμπλε προτείνει να υπάρξει ένας περιορισμένος χρόνος όπου η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ και πως αυτός ο «περιορισμένος» χρόνος είναι για τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ τα.. πέντε χρόνια.

Στο διάστημα αυτό ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας τονίζει πως η Ευρωζώνη θα στηρίξει την χώρα μας με ανθρωπιστική βοήθεια.

Μάλιστα, η FAS τονίζει ότι τα αιτήματα του Γερμανού ΥΠΟΙΚ αποτελούν προτάσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί σε επίσημο έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών!

Άλλωστε, οι αρνητικές διαθέσεις του κ. Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα φάνηκαν και από τις δηλώσεις που έκανε προσερχόμενος στο νέο, κρίσιμο Eurogroup για την χώρα μας στις Βρυξέλλες αφού έκανε λόγο για «εξαιρετικά δύσκολες διαπραγματεύσεις», για «καταστροφή της Ελλάδας κατά τους τελευταίους μήνες με ταχύτατους ρυθμούς» και για «έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ελληνική κυβέρνηση», όσον αφορά στο  κατά πόσο θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που υπόσχεται».

Πηγή: protothema.gr

To Top