“Βόμβα” 755.000.000 ευρώ για τον Μέσι, ετοίμαζε η Σίτι!

Την αποκάλυψη πως ο Λιονελ Μέσι ήταν έτοιμος να αφήσει την Μπαρτσελόνα έναν χρόνο πριν για χάρη της Σίτι έκανε η εφημερίδα “El Mundo”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αποκάλυψε η μαδριλένικη εφημερίδα “El Mundo”, το “ψηστήρι” είχε αρχίσει από τον Δεκέμβριο του 2016 και είχε διάρκεια μέχρι τον Νοέμβριο του 2017, με τους “πολίτες” να είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Αργεντινό σούπερ σταρ το ποσό των 250.000.000 ευρώ (“καθαρά”) για πέντε χρόνια, συν ένα ποσό της τάξης των 50.000.000 cash για τον πατέρα του!

Επιπλέον, η Μάντσεστερ Σίτι είχε αποδεχτεί να καταβάλλει στους “μπλαουγκράνα” το ποσό των 250.000.000 ευρώ που υπήρχε στη ρήτρα αποδέσμευσης του “Pulga”, ενώ αν υπολογιστούν και οι φόροι που θα έπρεπε να καταβληθούν, το συνολικό κόστος της μετακίνησης του παίκτη από την Βαρκελώνη στο Μάντσεστερ θα έφτανε τα… 755.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, οι διαπραγματεύσεις γίνονταν από τον CEO της Σίτι, τον αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Φεράν Σοριάνο και τον πατέρα του παίκτη, Χόρχε Μέσι με τον μάνατζερ του Αργεντινού να προωθεί εκείνη την περιοδο το deal βλέποντας την πολιτική κρίση στην Καταλωνία και φοβούμενος πιθανή αποχώρηση της “Μπάρσα” από την ισπανική Λίγκα.

To Top