ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Βόμβες» Δημητρίου: «Βίωσα τον διωγμό των χριστιανών από το σύστημα της ΕΠΟ!»

«Βόμβες» από τον διευθυντή του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου, για αφόρητες πιέσεις και προσωπική στόχευση από το διαβόητο σύστημα!

Με τον διωγμό των πρώτων χριστιανών παρομοίωσε τη συμπεριφορά των μελών του διαβόητου «συστήματος» που διοικούσε επί πολλά χρόνια την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς αυτόν ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της Ομοσπονδίας, Γιώργος Δημητρίου, μιλώντας στον Άρη Ασβεστά, στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Επιβίωσα με μεγάλη δυσκολία και τεράστιο προσωπικό κόστος στην ΕΠΟ όλα αυτά τα χρόνια. Έζησα καταστάσεις που θυμίζουν τον διωγμό των πρώτων χριστιανών, μια στοχευμένη συμπεριφορά εναντίον μου. Στην περίπτωσή μου, δέχθηκα κάτι παραπάνω από πιέσεις, μάλλον δεν ήμουν αρεστός σε προσωπικό επίπεδο. Πλέον όμως είμαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον, αν και πάλι ακούω το όνομά μου να εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια και εξακολουθούν να υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που δεν με θέλουν στην ΕΠΟ».

Εγώ όσο παραμένω θα κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που γνωρίζω, αισθάνομαι δικαιωμένος για τα περιστατικά που αναφέρετε και την εμπιστοσύνη της UEFA, όπως φάνηκε στην περυσινή περίπτωση της άδειας του Πανιωνίου όταν έκανα αρχικά μια αρνητική εισήγηση, αυτή απορρίφθηκε στη συνέχεια από την Επιτροπή Εφέσεων αλλά σε δεύτερο βαθμό αποδείχθηκε ότι τα πράγματα δεν είναι τελικά όπως τα έβλεπαν αυτοί και το τελικό αποτέλεσμα δικαιολόγησε την εισήγησή μου».

Αυτή τη στιγμή δεν έχω εικόνα για τους φακέλους που έχουν καταθέσει οι ομάδες προκειμένου να αδειοδοτηθούν, θα έχω λίγο μετά τις 4 Απριλίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των δικαιολογητικών. Σχετικά με την τακτοποίηση των οφειλών, η τελευταία ημέρα είναι η σημερινή, θεωρητικά οι σύλλογοι έχουν όλα τα χαρτιά και τους διακανονισμούς στα χέρια τους και είχαν επαρκή χρόνο για να προσκομίσουν τα απαιτούμενα. Πλέον, ισχύει η ποινή του υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν εξασφαλίσουν άδεια».

To Top