«Βόμβες» κατά Τσάβι: «Η δική του ομάδα είναι ύποπτη για χειραγώγηση»

Στα… χαρακώματα φαίνεται πως είναι Ρεάλ και Τσάβι. Μετά τις καυστικές δηλώσεις του τελευταίου, ο οποίος άφησε αιχμές για διαιτητικό «σπρώξιμο» των Μαδριλένων φέτος, με αποκορύφωμα το ματς με την Αλμερία, η πλευρά της «βασίλισσας» πέρασε στην αντεπίθεση. Από το επίσημο κανάλι της Ρεάλ ακούστηκαν βαριές κουβέντες για τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, αλλά και όσα συνέβαιναν στα χρόνια που ο ίδιος έπαιζε στους «μπλαουγκράνα».

«Σαν να γύρισε ο κόσμος ανάποδα και βλέπουμε τα… πουλιά να πυροβολούν τους ανθρώπους! Μας κάνουν έκπληξη αυτά που δήλωσε ο Τσάβι. Είναι προπέτασμα καπνού, κάτι που ξέρει να κάνει καλά. Από θαύμα δεν διασύρθηκε από τη Ρεάλ πριν λίγες μέρες. Είναι παράξενο να μιλά για τη διαιτησία ένας άνθρωπος που σχεδόν σε όλη του την καριέρα, για 20 χρόνια, η ομάδα του κατηγορείται πως πλήρωσε τον αντιπρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας 8 εκατ. ευρώ. Μιλάμε για 60 παιχνίδια και τόσους τίτλους. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο εισαγγελέας. Όλη η καριέρα του Τσάβι είναι υπό διερεύνηση», αναφέρθηκε στο πάνελ.

«Ο Τσάβι είναι ένας τζέντλεμαν του αθλητισμού, αλλά μάλλον προσπαθεί να δικαιολογήσει μια κακή σεζόν για την ομάδα του. Αυτή είναι η αλήθεια. Η χρονιά δεν πάει καλά για την Μπαρτσελόνα. Είναι στο -7 στο πρωτάθλημα, δυσκολεύτηκαν να περάσουν κάποιες ομάδες χαμηλών κατηγοριών και ο ίδιος τσακώθηκε με παίκτες της Μπαρμπάστρο, που κόντεψε να τους αποκλείσει. Στο 4-1 στο Σούπερ Καπ όλοι είδαν πώς πάει φέτος η Μπαρτσελόνα και πώς πάει η Ρεάλ φέτος», τόνισαν επίσης.

To Top