ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βύντρα: “Θέλω απλά να απολαύσω το ποδόσφαιρο ξανά – Προτιμούσα την Αγγλία, αλλά…” (photo)

Εκτενή αναφορά στον Ματέι Βύντρα έχει το The Athletic.com, μαζί με δηλώσεις του Τσέχου που αναφέρεται στην προτίμηση να παίξει στην Αγγλία, ενώ κρατάει… αποστάσεις από την περίπτωση του Άρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Ο Βίντρα αρνήθηκε να εμπλακεί στη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων και στα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη. Οι αναφορές αυτές δεν ευσταθούσαν. Η επιθυμία του ήταν να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και η επιστροφή στην Αγγλία ήταν η προτεραιότητά του, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία με ποια ομάδα υπέγραψε.

Το τσέχικο πρωτάθλημα επαναρχίζει στα τέλη Ιανουαρίου, γεγονός που δίνει περισσότερο χρόνο στον Βίντρα να δουλέψει για την αποθεραπεία του, σε αντίθεση με άλλα πρωταθλήματα, τα οποία έχουν ξεκινήσει και θα τον ήθελαν άμεσα διαθέσιμο.

Η Βικτόρια Πλζεν ξεκίνησε την προετοιμασία της αυτή την εβδομάδα, με τον Βίντρα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με την προοπτική να ενταχθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Η νέα του ομάδα είναι προετοιμασμένη να τον περιμένει να επιστρέψει στο 100%, επομένως δεν πιέζεται και δεν βιάζεται στα τελευταία στάδια της αποθεραπείας του. “Θέλω απλά να απολαύσω το ποδόσφαιρο ξανά”, δήλωσε ο Τσέχος επιθετικός.

To Top