Β΄ εθνική δεν πρέπει να σημαίνει μόνο Στεφανίδης, Γ΄ εθνική δεν πρέπει να σημαίνει μόνο Γαλανός…

Ο κόσμος του Άρη θα προσέλθει σήμερα στις κάλπες για να ψηφίσει σχετικά με το “αύριο” του συλλόγου. Το ερώτημα του δεσμευτικού για το δ.σ. της ΚΜΑ δημοψηφίσματος είναι συγκεκριμένο:

α) Συμμετοχή της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία.

β) Λύση της ΠΑΕ Άρης και θέση της σε εκκαθάριση.

Η οικογένεια των κίτρινων βρίσκεται λοιπόν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα ήταν ευχής έργον για τον ιστορικό σύλλογο η “επόμενη μέρα” να έδινε την πολυτέλεια των επιλογών. Να έδινε και στην πράξη την αίσθηση ότι ο Άρης είναι ένας σύλλογος που μπορεί να συγκεντρώσει το βλέμμα ανθρώπων, παραγόντων, επιχειρηματιών για ζήσει και να σταθεί στα πόδια του.

Με απλά λόγια;

Β΄εθνική δεν πρέπει να σημαίνει μόνο Στεφανίδης, αλλά να υπάρχει η δυνατότητα πολλών λύσεων που η καλύτερη και η πιο δυναμική να ανοίγει το παράθυρο της ελπίδας για ένα “καλύτερο αύριο”.

Γ΄εθνική δεν πρέπει να σημαίνει μόνο Γαλανός. Εφόσον προκριθεί αυτή η λύση, δεν θα ήταν καλύτερο για τον Άρη να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών παραγόντων που θα κατέθεταν προτάσεις και σχέδιο και θα του έδιναν την ευχέρεια να διαλέξει τον καλύτερο δρόμο, ώστε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του;

Η απάντηση νομίζουμε είναι αυτονόητη…

To Top