“Β’ εθνική με σοβαρό επενδυτή! Καιρός να πάμε παρακάτω…”

Από φίλο αναγνώστη πήραμε το παρακάτω κείμενο με αφορμή τις διοικητικές εξελίξεις στον Άρη.

Αναλυτικά:

“Τέρμα οι κλάψες και τα μοιρολόγια. Τα πράγματα είναι απλά. Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν το τελειώσουμε εμείς. Η δυναμική του ΑΡΗ είναι τεράστια. Η διχόνοια και η διάσπαση προήλθε από τις πράξεις των δήθεν παραγόντων που διοίκησαν την ομάδα από το 2004 και μετά. Το μοντέλο της λέσχης φίλων απέτυχε και ήρθε ο καιρός να πάμε παρακάτω. Ο ΑΡΗΣ έφτασε σε αυτή τη θέση εξαιτίας των εγωισμών και των διαμαχών επί τη βάσει συμφερόντων ιδιοτελών, ανθρώπων που δεν νοιάστηκαν ούτε για την ομάδα, ούτε για τον λαό της. Καιρός να πάμε παρακάτω.

Το πρώτο βήμα είναι να σταματήσουμε την διχόνοια, βγάζοντας από το παιχνίδι όλους τους άφραγκους δήθεν παράγοντες, που φτάσαν να τρέχουν στα δικαστήρια για την καρέκλα.

Το επόμενο βήμα είναι η σύσταση μιας επιτροπής πέντε προσωπικοτήτων με μόνο στόχο την οικονομική διαχείριση και την αναζήτηση επενδυτή. Τα χρέη του ΑΡΗ είναι περί τα 15 εκατομμύρια, πλήρως διαχειρίσιμα από κάποιον επαγγελματία με προοπτική.

Η ευθύνη εξεύρεσης σοβαρού επενδυτή και κατάρτισης προγράμματος εξυγίανσης πρέπει να δοθεί σε μια επαγγελματική και υπεύθυνη εταιρεία του εξωτερικού η οποία θα κάνει την δουλειά για την οποία θα πληρωθεί. Από το να μας τα τρώνε λαμόγια και όψιμοι παραγοντίσκοι της δεκάρας, καλύτερα να γίνει και η δουλειά μας. Ο ΑΡΗΣ είναι γωνιακό μαγαζί. Οργάνωση σε επαγγελματικά και ευρωπαϊκά πρότυπα.

Στο πρωτάθλημα των ομάδων των χωριών και του καπαρωμένου πρωταθλήματος, οι εφικτοί στόχοι κύπελλο και Ευρώπη μπορούν να έρθουν μέσα από έναν επαγγελματικό προσανατολισμό και οργάνωση και μέσα από χρηστή διαχείριση. Με καλή ομάδα, η έδρα Χαριλάου απλά θα είναι απροσπέλαστη για κάθε ανύπαρκτο.

Μετά, θα πρέπει να τελειώσουμε με το μοντέλο της λέσχης, το οποίο και υπό τις παρούσες συνθήκες οικονομικής καταστροφής, δεν επιτρέπει στον αρειανό να πληρώνει συνέχεια για την ομάδα. Όσες και όσοι πηγαίνουμε στο γήπεδο δεν έχουμε χρήματα να πληρώνουμε τη λειτουργία μιας εταιρείας. Καλώς ή κακώς έτσι ειναι. Εξάλλου, γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι οι Έλληνες δεν έχουμε κουλτούρα δημοκρατική, ούτε γνωρίζουμε να ψηφίζουμε με γνώμονα το γενικότερο συμφέρον και, φυσικά, είμαστε υπέρ το δέον συναισθηματικοί.

Καμμία Γ εθνική δεν είναι λύση, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Η περίπτωση της αεκ είναι παντελώς διαφορετική. Β εθνική με σοβαρό επενδυτή, επαγγελματισμό και πολύ σύντομα θα είμαστε ξανά Ευρώπη.

Ο λαός μπορεί να βοηθήσει ως προς το κομμάτι της πίεσης προς την Πολιτεία για να μας αντιμετωπίσει επιτέλους ισότιμα. Υπήρξε αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ εταιρειών στο πρωτάθλημα, και αυτό μπορεί να κυνηγηθεί και νομικά. Η νομική ομάδα της ΠΑΕ πρέπει να βρει λύσεις και να εισακουστεί. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι καφετέρια να λειτουργεί βάσει των ψυχανεμισμών του εκάστοτε ιδιοτελούς και άσχετου προεδρίσκου. Όσοι θέλουν να υποδύονται τους προέδρους, ας φτιάξουν δικές τους ομάδες για να παίζουν. Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ δεν είναι παιχνίδι.

Αυτά σε πρώτη φάση. Οι κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να αρχίσουν χτες. Ο χρόνος τελείωσε!

ΑΡΗΣ ΡΕΤΖΙΚΙ ΘΥΡΑ 3

ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!”

To Top