Γάλλοι οπαδοί “κράζουν” τη Φραπάρ: «Δεν έχει επίπεδο, ακατανόητες οι αποφάσεις της» (Photos)

Τη στιγμή που στην Ελλάδα υπάρχουν εκείνοι που παρουσιάζουν καλή τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ οι Γάλλοι οπαδοί αδειάζουν τη συμπατριώτισσα τους!

 

Στη γνωστή ιστοσελίδα Gazzeta Foot φιλοξενείται ρεπορτάζ σχετικά με την παρουσία της Φραπάρ στον τελικό του κυπέλλου, και από κάτω η πλειοψηφία των αναγνωστών στα σχόλια…δικάζει την Γαλλίδα ρέφερι η οποία προφανώς μόνο καλό όνομα δεν φαίνεται να έχει στο Γαλλικό ποδόσφαιρο.

Ενδεικτικές είναι κάποιες από τις ατάκες όπως, «αυτή η διαιτητής είναι πολύ αδύναμη», «συνειδητοποιείς την υψηλού επιπέδου ανικανότητας της», «η Φραπάρ δεν έχει επίπεδο και γενικά κάλεσμα στο Γαλλικό ποδόσφαιρο να ανοίξει τα μάτια του όσον αφορά τις διαιτητικές ικανότητες της Φραπάρ».

Με όλα αυτά τα σχόλια να συνοδεύουν την Γαλλίδα σύν τον Varιστα που είχε να σφυρίξει έξι χρόνια, όλοι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που επιλέχθηκαν για τον φετινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και ποιους σκοπούς εξυπηρετούσαν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εκείνοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βγάλουν…τρελή την λογική και να δώσουν αξία στην χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά όσοι αντιλαμβάνονται πραγματικά το ποδόσφαιρο είδαν τόσο τι έγινε εχθές στο Πανθεσσαλικό με τις εγκληματικές αποφάσεις της Φραπάρ, άλλο και για το κλίμα που υπάρχει στην Γαλλία για την συγκεκριμένη.

To Top