Γέμισε Αρειανάκια με κίτρινα φανελάκια η παιδική κερκίδα στο Παλέ! (photos)

Στον χθεσινό αγώνα του Άρη με τον Κολοσσό εγκαινιάστηκε η παιδική κερκίδα, πρωτοβουλία που ανήκει και χρηματοδοτείται από το Aris Golden Club. Τα παιδιά απόλαυσαν την παρουσία τους στο Αλεξάνδρειο και η συνέχεια θα δοθεί στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής: “Στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Κολοσσό Ρόδου το απόγευμα του Σαββάτου (19/01), εγκαινιάστηκε η παιδική κερκίδα στο Αλεξάνδρειο.

Μικρά παιδιά από το Δημοτικό σχολείο Αγιονερίου ντύθηκαν στα κιτρινόμαυρα, κατέκλυσαν τη Θύρα 10 και φώναζαν ρυθμικά το όνομα της ομάδας μας! Η πρωτοβουλία του ARIS GOLDEN CLUB να χρηματοδοτήσει μεγάλο αριθμό παιδικών εισιτηρίων, να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς μαθητές να βρεθούν στο Παλέ και να δημιουργηθεί το ARIS GOLDEN CLUB Junior, βρήκε αμέσως αντίκτυπο. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, απόλαυσαν τους αθλητές της ομάδας μας στο παρκέ και τους είδαν να κατακτούν τη νίκη.

Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και με τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, στην αίθουσα τροπαίων. Ο εκπρόσωπος του ARIS GOLDEN CLUB, Γιώργος Ουζουνίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την παρουσία των παιδιών στο Αλεξάνδρειο, που έδειξαν να το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους, τόσο τα ίδια, όσο και οι γονείς που τα συνόδευαν. Η πρωτοβουλία αυτή θα συνεχιστεί, γιατί σκοπός μας είναι να φέρουμε τα μικρά παιδιά κοντά στο μπάσκετ και τον ΑΡΗ».

Το επόμενο σχολείο θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΑΡΗ. Τα σχολεία που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγγελική Κατσικά, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ARIS GOLDEN CLUB στο τηλέφωνο 6944 625 243 ή τον Γιώργο Ουζουνίδη, εκπρόσωπο του ARIS GOLDEN CLUB στο τηλέφωνο 6936 974 987”.

To Top