Γέμισε “μικρούς” το Κλεάνθης Βικελίδης

Το ραντεβού είχε δοθεί λίγο πριν τις 19.00 έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Το πρώτο φετινό φιλικό του Άρη επί ελληνικού εδάφους του ήταν πλέον γεγονός και ο κόσμος δε θα μπορούσε παρά να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση αυτή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από το συγκεκριμένο όμως ματς δε γινόταν να λείπουν και οι νεαροί πρωταθλητές της Κ-17, όπως και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Κ-20, οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου για να δουν από κοντά τον νέο Άρη του Μάκη Κατσαβάκη.

Οι “μικροί” συγκεντρώθηκαν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού επί της Αλκμήνης και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη θύρα 7, απ’ όπου και παρακολούθησαν όλη τη διάρκειά του.

Τα μέλη των “κίτρινων” ακαδημιών, έχοντας ξεκινήσει πριν από λίγες βδομάδες την προετοιμασία τους, βρίσκονται στο στάδιο των φιλικών τεστ, μια και το πρωτάθλημα αργεί ακόμα να ξεκινήσει γι αυτούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η σκέψη να είναι παρόντες σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ανδρικής ομάδας, κάτι το οποίο αναμένεται να έχει αρκετά θετικό αντίκτυπο για τους ίδιους, παρακολουθώντας από κοντά τους παίκτες που θαυμάζουν, στις θέσεις όπου ενδεχομένως να αγωνιστούν και οι ίδιοι στο προσεχές μέλλον.

To Top