Γέμισε την πλάτη του με… Ελλάδα ο Μπάρτρα! (video

Βγαλμένη από την ιστορία της Ελλάδας είναι η πλάτη του Μάρκ Μπάρτρα, με τον Ισπανό να δείχνει την αγάπη του για τη χώρα μας.

Λατρεύει πάρα πολύ την Ελλάδα ο Μάρκ Μπάρτρα.Ο Ισπανός αμυντικός της Μπέτις έχει μεγάλη αγάπη για ότι έχει να κάνει με τη χώρα μας και αυτό μπορεί να το καταλάβει μόνο από την πλάτη του.

Σε σημερινό video που ανέβασε στο Instagram, ο 29χρονος αποκάλυψε το τατουάζ που έχει στην πλάτη του, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ελληνική ιστορία.

Το τατουάζ απεικονίζει έναν Έλληνα πολεμιστή με περικεφαλαία, ο οποίος συμβολίζει την δύναμη που χρειάζεται κάποιος για να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

Κάτι που έχει εμπνεύσει και τον Μπάρτρα για να υπερπηδήσει τα εμπόδια στην προσωπική του ζωή.

Δείτε τα λόγια του Μπάρτρα για το τατουάζ:

“Σήμερα (19/5) μοιράζομαι μαζί σας κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα! Όλο αυτό τον καιρό έμαθα ότι ο προετοιμασμένος νους νικάει τον πόνο και ότι η υπομονή, μαζί με την δουλειά και τις θυσίες σε πάνε όπου εσύ θέλεις.

Εκείνες τις στιγμές όπου περνούν τα λεπτά και δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί είσαι συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στο 100%, τότε είναι που είσαι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ. Εδώ, τώρα, αυτή την στιγμή”.

 

To Top