Γέννημα θρέμμα Αρειανός, πως να μη τους δείξει το σήμα του “θεού του πολέμου”; (PRESSARIS – photos)

Πέρα από την ιαχή “Άρης!!!” που δόνησε το κλειστό της Πυλαίας 40 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε υπήρξαν κι άλλες στιγμές που κάνουν τον Αρειανό να αισθάνεται περήφανος για αυτήν την ομάδα. Όπως για την στιγμή που ο Λευτέρης Μποχωρίδης, γέννημα θρέμμα Αρειανός ευστόχησε σε τρίποντο και έδειξε το σήμα του θεού του πολέμου! Αυτό έκανε και μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του PRESSARIS μια μέρα μετά!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πέτυχε το τρίποντο που έβαλε τον Άρη μπροστά στο σκορ με 26-25 στο 17′ του χθεσινού αγώνα. Τότε ήταν που έδειξε σε όλους όσοι βρίσκονταν στις κερκίδες το σήμα του Άρη, το σήμα του νικητή!

Με την χθεσινή νίκη ο Μποχωρίδης έχει φύγει νικητής από το κλειστό της Πυλαίας με όλες τις ομάδες του Άρη. Το έκανε ως μέλος του παιδικού, το έκανε ως μέλος του εφηβικού, το έκανε χθες και ως μέλος της ανδρικής ομάδας!

Όπως είπε ο ίδιος σήμερα η ενέργεια να δείξει σε όλο τον κόσμο του γηπεδούχου και ηττημένου το σήμα του Άρη ήταν αυθόρμητη, όχι προσχεδιασμένη. Άλλωστε τα καλύτερα έρχονται, εκεί που δεν τα περιμένεις…

Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι, ανοίγει το κινητό του και βλέπει το πρώτο μήνυμα. Από την Ανδριανούπολη ήταν ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος του έδωσε συγχαρητήρια για την σπουδαία εμφάνιση και νίκη!

To Top