ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γέφτοβιτς: Το ραντεβού, οι σκέψεις των Σέρβων και η προετοιμασία…

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Μίλαν Γέφτοβιτς, Ιβάν Ντούτιτς και τους ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα, όπως υποστηρίζουν στην Σερβία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ραντεβού το οποίο ήταν προγραμματισμένο για χθες, αλλά δεν έγινε, καθώς στον Ερυθρό υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα.

Όπως υποστηρίζουν οι Σέρβοι, από πληροφορίες εντός του τεχνικού τιμ του Ερυθρού Αστέρα, μεταφέρεται η επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να δώσει από τη νέα σεζόν ευκαιρίες στον Μίλαn Γέφτοβιτς. Και παλαιότερα, βέβαια, μέσα στη σεζόν το είχε πει ξανά αλλά δεν το έκανε πράξη. Για αυτό και αγωνίστηκε μόλις σε 10 ματς o 26χρονος εξτρέμ, παρότι σκόραρε τέσσερις φορές…

“Ποντάρουν” στην δίψα του ποδοσφαιριστή να πετύχει και δεν αποκλείεται να του δοθεί αυτή η ευκαιρία για την οποία κάνει λόγο οι Σέρβοι, στα προκριματικά του Champions League.

Mάλιστα, στις 17 του μήνα, ο Ερυθρός αναχωρεί από το Ζλάτιμπορ για την Αυστρία εκεί οπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Σέρβων, πριν επιστρέψουν για τους πρώτες αγώνες στις 9-10 Ιουλίου για τον α΄προκριματικό γύρο του Champions League.

 

To Top