Γήπεδο ράγκμπι θα γίνει η Πλατεία Αριστοτέλους!

Σε γήπεδο ράγκμπι θα μετατραπεί την Παρασκευή (25/10) η Πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή την εκδήλωση ανοιχτής παρουσίασης του αθλήματος, που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2014.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής παρουσίασης, που εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», θα πραγματοποιηθούν αγώνες ράγκμπι 7s, όπου θα συμμετάσχουν η Εθνική Ομάδα Ράγκμπι ανδρών, η Εθνική γυναικών και σύλλογοι από ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Για τις ανάγκες του αθλήματος, ξεκίνησαν ήδη από χθες οι εργασίες επίστρωσης με χλοοτάπητα στην Πλατεία από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι, καθώς και εθελοντές αθλητές του ράγκμπι από ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, το Σάββατο (26/10) από τις 10.00 το πρωί, αθλητές του ράγκμπι θα βρίσκονται στην Αριστοτέλους, ώστε να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους και να διδάξουν σε μικρά και μεγάλα παιδιά τις τεχνικές και τα μυστικά του αθλήματος με σκοπό να γίνει ευρύτερα γνωστό στο κοινό.

To Top