ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γίνεται… αγνώριστη η πλατεία Αριστοτέλους για τα 110 χρόνια ένδοξης ιστορίας του Άρη

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα η πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτεί όλη την ιστορία του Άρη. Ανάμεσα σε αυτούς μικροί και μεγάλοι υποστηρικτές του συλλόγου που στις 25 Μαρτίου συμπληρώνει 110 χρόνια ένδοξης ιστορίας.

Και γι’ αυτά τα ιστορικά γενέθλια, δε θα μπορούσε παρά να γίνει μία γιορτή αντάξια του μεγέθους αυτού του συλλόγου. Ο Α.Σ. Άρης διοργανώνει επετειακό Gala, την Κυριακή 24/03 στις 19:00, στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», όπου θα δώσουν το «παρών» και θα τιμηθούν μεγάλες μορφές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες έχουν γράψει Ιστορία με τα χρώματα του Άρη.

Οι ενδιαφερόμενοι για εισιτήριο μπορούν να βρουν λεπτομέρειες ΕΔΩ

Επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου είναι η πλατεία Αριστοτέλους να γεμίσει με μικρούς φίλους του Άρη και να «γεμίσει» με διασκέδαση, χαρά, δώρα. Σημαντικό κομμάτι είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και η στήριξη στον σύλλογο ΛΑΜΨΗ.

Σε όλη τη διάρκεια της 25ης Μαρτίου, στο γυάλινο σπιτάκι δίπλα στο Ολύμπιον και το ξενοδοχείο Ηλέκτρα θα βρίσκονται κάποια ιστορικά Κύπελλα, θα είναι κάτι σαν κινητό Μουσείο για τον κόσμο που δεν τα έχει δει και θέλει να τα αγγίξει, να τα δει, να τα φωτογραφήσει, να μάθει την ιστορία τους.

Στην πλατεία Αριστοτέλους, θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή και θα γίνουν βραβεύσεις σε διάφορα τμήματα του συλλόγου και εν ενεργεία αθλητών. Θα υπάρχει DJ σετ, live graffiti με το λογότυπο των 110 χρόνων. Από το πρωί ως τις 21:00, θα γίνει επίδειξη αθλημάτων, θα υπάρχει χορευτικό συγκρότημα, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και αθλητές του μπάσκετ. Η ημέρα θα κλείσει με συναυλία της… οικογένειας του Άρη.

To Top