Γίνεται και τυπικά διοίκηση, ξεκινάει μια δύσκολη βδομάδα!

Δρομολογούνται οι εξελίξεις και στο τυπικό κομμάτι για τον διορισμό της νέας διοίκησης Ηλιάδη από το Πρωτοδικείο.

Ήδη από την Τετάρτη συμπληρώθηκε σχετικός ο φάκελος μετά τις παραιτήσεις των μελών της διοίκησης Σκόρδα και την Πέμπτη κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο από την Κοινωνία Μελών μαζί με την αίτηση ανάκλησης της.

Μετά από την κατάθεση της αίτησης ανάκλησης της διοίκησης Σκόρδας, το επόμενο βήμα είναι η έγκριση της νέας διοίκησης Ηλιάδη, η οποία λογικά θα γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο (ανάλογα με το δικαστήριο).

Από κει και πέρα, ξεκινάει μια δύσκολη βδομάδα. Η εβδομάδα της υλοποίησης των αποφάσεων ξεκινάει για τον Άρη. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης δεσμεύτηκε να απαντήσει στις αρχές αυτής της εβδομάδας στον Σούλη Παπαδόπουλο, μετά τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή. Όλα δείχνουν ότι απλά θα επικυρωθεί το διαζύγιο των δυο πλευρών και θα προχωρήσει η διοίκηση στην επόμενη μέρα, αναζητώντας τον νέο προπονητή.

Στη συνέχεια, μπαίνουν στο τραπέζι τα θέματα της ανανέωσης των συμβολαίων με τους Αγκάνθο, Κοέλιο, Παπαστεριανό, Παπαζαχαρία, αλλά και το θέμα των διακανονισμών με τους πρώην παίκτες της ομάδας.

Παράλληλα, κι εφόσον κλείσει το θέμα προπονητή, ο Άρης θα κινηθεί στη στελέχωση του ρόστερ για την επόμενη περίοδο.

To Top