Γίνεται… πεντάστερος, με πάθος, καθαρό μυαλό και σοβαρότητα! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (15:00, PRESSARIS, ERT3) την Παναχαϊκή, με μοναδικό στόχο την 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, που θα τον διατηρήσει για δεύτερη σερί αγωνιστική μόνο-πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα!

Αναμέτρηση αρκετά απαιτητική για τους “κιτρινόμαυρους” αν αναλογιστεί κανείς, πως απέναντί του θα έχει μία ομάδα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μαζί με την Δόξα Δράμας, όπου αμφότερες έχουν δύο βαθμούς λιγότερους από τον Άρη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Η ομάδα της Πάτρας είναι αήττητη φέτος, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο ενεργητικό, γεγονός που από μόνο του καθιστά το έργο των παικτών του Δημήτρη Σπανού, αρκετά δύσκολο.

Ο σοβαρός και πειθαρχημένος Άρης δεν έχει να φοβάται το συγκεκριμένο “εμπόδιο” από το οποίο θέλει να περάσει με νίκη, καθώς ακολουθεί ένα ακόμα εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με τον Κισσαμικό, πριν αντιμετωπίσει διαδοχικά, Δόξα Δράμας και ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν ανακοίνωσε αποστολή, κάτι που θα κάνει αύριο το μεσημέρι, όταν και η ομάδα θα συγκεντρωθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

 

 

To Top