ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γίνεται 100Άρης ο Σχίζας, καλύτερος ριμπάουντερ της Α1 και με ματς λιγότερο ο Γκούντγουιν

Ο Σταύρος Σχίζας χρειάζεται ένα ακόμη επιθετικό ριμπάουντ και μια ασίστ για να φτάσει τον αριθμό 100 και στις δυο στατιστικές κατηγορίες.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει σχετικά:       

MILESTONE

* Πολύ κοντά στο να γίνει «100άρης» σε δύο διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες είναι ο Σταύρος Σχίζας. Χρειάζεται ένα επιθετικό ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Αν και έχασε έναν από τους 14 αγώνες του Άρη, ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν είναι με διαφορά ο κορυφαίος επιθετικός ριμπάουντερ του Πρωταθλήματος, έχοντας 46.

* Ο Νόα Χόρκλερ έκανε 10 από τις 16 τάπες του στα εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ενώ είχε μηδενικές επιδόσεις στις μισές εμφανίσεις του (7/14).

* Ο Τζος Χάγκινς είχε 4+ ασίστ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια και σε οχτώ από 10 που έκανε στο φετινό Πρωτάθλημα.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Οι επιδόσεις των 29 επιθετικών και των 56 συνολικών ριμπάουντ που είχε στο ματς της 7ης αγωνιστικής με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό, παραμένουν οι κορυφαίες της φετινής Basket League.

– Ο Άρης έχει το αρνητικό ρεκόρ περιόδου ευστοχίας στις βολές, με το 35,71% με το οποίο εκτέλεσε στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό (5/14).

To Top