ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γίνεται 50άρης ο Νετζήπογλου

Ο Όμηρος Νετζήπογλου αναμένεται να συμπληρώσει 50 εμφανίσεις στην Basket League, στο σαββατιάτικο παιχνίδι με το Λαύριο όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στην σχετική ενότητα επισημαίνει:

MILESTONE

* Ο Όμηρος Νετζήπογλου θα συμπληρώσει 50 εμφανίσεις στην Basket League, έναν αριθμό που έφτασαν 48 παίκτες στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ο διεθνής γκαρντ άρχισε την καριέρα του στην κατηγορία στις 26 Οκτωβρίου 2019 (Παναθηναϊκός-Άρης 108-86).

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Σε τρία τελευταία παιχνίδια του Άρη με Απόλλωνα Carna, Περιστέρι bwin και Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό, ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ είχε 39 πόντους, 7/11 τρίποντα, οχτώ ριμπάουντ, εννιά ασίστ, πέντε κλεψίματα και μόνο δύο λάθη.

* Ο Όμηρος Νετζήπογλου είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο στα πέντε τελευταία παιχνίδια του στην Basket League. Σε αυτά είχε συνολικά 10/18 σουτ από την περίμετρο.

* Τζανόντ Νότε (111) και Βασίλης Τολιόπουλος (109) έχουν επιχειρήσει συνολικά τα 220 από τα 489 τρίποντα του Άρη (το 44,99%).

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Άρης κρατάει από το ματς της 7ης αγωνιστικής με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό τις κορυφαίες επιδόσεις της φετινής Basket League στα επιθετικά (29) και στα συνολικά ριμπάουντ (56).

– Οι «κιτρινόμαυροι» εκτέλεσαν με 35,71% στις βολές (5/14) στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και αυτή είναι η χαμηλότερη επίδοση της σεζόν.

To Top