ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γίνεται 500άρης ο Κατσίβελης

Ο Δημήτρης Κατσίβελης χρειάζεται τρεις ασίστ στο αυριανό παιχνίδι για να φτάσει τις 500 στην Basket League, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα βρεθεί στην 7η θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Άρη.  

Ο ΕΣΑΚΕ σημειώνει:

MILESTONE

* Απέναντι στην ομάδα με την οποία έκανε ντεμπούτο στην Basket League, τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Κατσίβελης μπορεί να φτάσει τις 500 ασίστ καριέρας αφού χρειάζεται τρεις.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Με την πρώτη εμφάνιση του στην τρίτη θητεία του στον Άρη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα βρεθεί μόνος στην 7η θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Προς το παρόν τη μοιράζεται με τον Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς έχοντας από 126.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος με δύο πόντους θα γίνει ο 55ος στην ιστορία του Άρη στην Basket League (από το 1992-93) που θα φτάσει τους 400.

* Ο Ίσμαελ Σανόγκο έκλεισε την περασμένη σεζόν με έξι παιχνίδια στα οποία είχε τουλάχιστον ένα επιθετικό ριμπάουντ. Από τις 18 συμμετοχές του στο Πρωτάθλημα, μόνο σε δύο σημείωσε μηδενική επίδοση.

 

To Top