ΜΠΑΣΚΕΤ

Γίνε και συ πρωταθλητής! Δοκιμές στην εφηβική ομάδα αύριο και μεθαύριο στο “Nick Galis Hall”

Δοκιμές παικτών για την εφηβική ομάδα γίνονται αύριο και μεθαύριο στο Nick Galis Hall! Οι πρωταθλητές Ελλάδας κάνουν άνοιγμα σε όλα τα παιδιά που είναι γεννημένα το 1996 και το 1997 να βρεθούν στο Παλέ και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με… έπαθλο μια θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Η ανακοίνωση: “Γίνε και συ πρωταθλητής! Αγαπάς το μπάσκετ; Θες να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος και να γίνεις και συ μέρος των πρωταθλητών; Να η ευκαιρία σου!!!

Η εφηβική ομάδα του ΑΣ ΑΡΗ διοργανώνει διήμερο δοκιμών (try outs) την Παρασκευή (7/6 στις 18:00) και Σάββατο (8/6 στις 10:00) στο Nick Galis Hall (Παλέ ντε σπορ).

Η εφηβικη ομάδα του Άρη που φέτος κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα,το τρίτο τα τελευταία 5 χρόνια δίνει την ευκαιρία σε παίκτες γεννημένους το 1996 και 1997 να έρθουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να προπονηθούν από το τεχνικό επιτελείο της εφηβικης ομάδας και – γιατί όχι; – να κερδίσουν και θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που πρέπει να κανουν είναι να βρίσκονται στο γήπεδο 20 λεπτά πριν τις προαναφερθείσες ώρες”.

 

To Top