Γαβριήλ (Λάρισα): «Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πιθανό να μη γίνει»

Πριν μια εβδομάδα η Λάρισα ανακοίνωσε έξι κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της και αυτό αποτέλεσε την αιτία αναβολής του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η θεσσαλική ομάδα είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Άρη το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, όμως όπως σημειώνει ο προπονητής της αυτό είναι πιθανό επίσης να αναβληθεί. Αν συμβεί αυτό τότε το επόμενο παιχνίδι που θα δώσουν οι “κιτρινόμαυροι” θα είναι τον… Δεκέμβριο!

«Ξηλώθηκε όλη η ομάδα, η προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δυστυχώς δεν παίζουμε play station με τους παίκτες, αφού θα γυρίσουν απροπόνητοι μετά από έναν μήνα και δεν ξέρουμε σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης θα βρεθούν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Λίνος Γαβριήλ στην εφημερίδα «Ελευθερία» και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι η επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση θα είναι τον Δεκέμβριο. Υπάρχει ένα προγραμματισμένο παιχνίδι στις 21 Νοεμβρίου με τον Άρη που πιθανό είναι να μη διεξαχθεί, αφού δεν θα έχει τελειώσει η καραντίνα των τεσσάρων κρουσμάτων χωρίς να ξέρουμε αν υπάρχει και κάποιο άλλο. Θα κάνουμε υπομονή, δεν έχουμε άλλη λύση και θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε».

To Top