Γαλανός: “Εγώ τελείωσα… Χρειάζεται τώρα ενότητα, η εποχή του Σκόρδα τελείωσε, δεν θα ξανάρθει στο Χαριλάου”

Ξεκάθαρος ο Γιώργος Γαλανός, δηλώνει πως από τη στιγμή που η πρότασή του δεν έτυχε της αποδοχής του εκλογικού σώματος του Αρη, τελείωσε από την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Αρχικά είπε: «Είναι η τελευταία φορά που μιλάω. Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος. Ήταν η οικονομική εξυγίανση και αγωνιστική αναγέννηση. Ο Άρης να ανέβει αγωνιστεί και να υπάρξει διοικητική αναδιοργάνωση. Άκουσα δύο κακολογίες.

Το ένα είναι που πάνε αυτοί στον Άρη με αντιπρόεδρο τον Αναστασίου. Δεν θα υπήρχε πουθενά ο κ. Αναστασίου. Η θέση του ήταν στην κερκίδα. Το άλλο έχει να κάνει με τα όσα γράφτηκαν σχετικά με την εκκαθάριση. Εκκαθαρίσεις γίνονται 20-30 την ημέρα. Που θα ήταν το πρόβλημα;

Όλα έγιναν για να μην καθαρίσει η ΠΑΕ. Άκουσα τον Στεφανίδη πως θέλει 20 μέρες για να είναι έτοιμος. Γιατί, υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι; Υπάρχει κάτι άλλο; Τι θέλει δηλαδή; Ο Άρης θα πρέπει να κοπεί από το κεφάλι και να αρχίσει από την αρχή».

Για τον Ερασιτέχνη: «Και για τον Ερασιτέχνη η εικόνα είναι η ίδια. Μήπως θέλουν να διοικήσουν την ομάδα; Κανονίσαμε ραντεβού και δύο φορές ακυρώθηκε. Την μια περιμέναμε τρεις ώρες και την άλλη δύο. Το ποδόσφαιρο έχει πρωταρχική θέση. Ποιο έχει; Το πόλο;».

Εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επανέλθει με νέα πρόταση: «Όχι εγώ δεν πρόκειται να επανέλθω με νέα πρόταση, για μένα έχει τελειώσει. Όσον αφορά την ψηφοφορία, εγώ αρχικά την είχα καταδικάσει, θεωρούσα πως δεν ήταν το καλύτερο δείγμα, αλλά από την στιγμή που αποφασίστηκε αυτό, ακόμα και με 200 ψήφους, σεβαστήκαμε το αποτέλεσμα. Από την στιγμή που ψηφίστηκε ο Στεφανίδης, τέλος».

Για τον Σκόρδα και την πρόθεση του να βοηθήσει τον Πάνο Στεφανίδη: «Πιστεύω πως ο Σκόρδας δεν θα ξαναέρθει στο Χαριλάου. Η εποχή του τελείωσε. Από την στιγμή που βγήκε ο Στεφανίδης, τελείωσε. Όλοι σαν Άρης στηρίζουμε τον Στεφανίδη. Όλα για το καλό του Άρη. Αν μου ζητούσε βοήθεια ο Στεφανίδης θα το έκανα. Αλλά με τον Στεφανίδη ήμασταν απέναντι και θα ήμουν ο τελευταίος που θα βοηθούσε σε αυτή την κατάσταση».

Τέλος ανέφερε: «Λύσεις υπάρχουν πολλές. ΑΦΜ υπάρχουν πολλά, αλλά από την στιγμή που ο κόσμος είπε πως δεν θέλει αυτή την λύση, εγώ αν ήμουν διοίκηση δεν θα σκεφτόμουν το ΑΦΜ. Όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε αποφάσεις. Και άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αρνητικό κλίμα, μάλωναν, σκοτωνόντουσαν και κατέληξαν στην Δ’ Εθνική και όχι στην Γ’».

To Top