Γαλανός στο PRESSARIS: "Ξέρουν τις θέσεις μας, εγγυώμαστε στο οικονομικό, στηρίζουμε Καλαϊτζίδη"

Πριν από την παρουσία του στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη, όπου θα υπάρξουν οι τελικές ζυμώσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Γιώργος Γαλανός μίλησε σχετικά στο PRESSARIS.

“Πράγματι με κάλεσαν πριν από λίγο στο διοικητικό συμβούλιο” τόνισε αρχικά, υπογραμμίζοντας ότι: “Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε να πούμε κάτι καινούργιο. Τα λέμε από τον… Μάιο. Ξέρουν τις θέσεις μας για τον Άρη”.

Όταν του ζητήσαμε περισσότερες διευκρινήσεις τόνισε: “Το έχουμε ξεκαθαρίσει. Εγγυώμαστε για το οικονομικό, για να μην υπάρχουν προβλήματα στη διάρκεια της χρονιάς, για τα χρήματα των παικτών. Στηρίζουμε τον Καλαϊτζίδη, του το έχουμε πει και στον ίδιο, άλλωστε εδώ και μήνες ήταν ψηλά στις προτιμήσεις μας και το είχαμε αναφέρει στην πρώτη συνάντηση με τους βετεράνους”.

Καταλήγοντας τόνισε: “Δείξαμε εγγυήσεις στον ΑΣ ότι έχουμε πιστοληπτική ικανότητα πάνω από 3.000.000 ευρώ. Καλά κάνει και ζητάει εγγυήσεις ο Ερασιτέχνης, με αυτά που έγιναν στον Άρη αυτά τα χρόνια. Στόχος μας να ανέβει η ομάδα στη Β’ εθνική και να έρθει ένας επενδυτής που θα τον απογειώσει σε όλα τα επίπεδα”.

To Top