Γαλανός: "Το… παρεάκι στον Άρη τελείωσε"!

O Γιώργος Γαλανός μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Άρη.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τη συνάντηση με τον ΑΣ και τις κινήσεις που κάνει: «Το πολύ θετικό είναι ότι βγαίνει ένα κλίμα ενότητας, πράγμα που το θέλουμε πάρα πολύ. Ζητήθηκαν κάποιες εγγυήσεις από τον ΑΣ, οι οποίες κατατέθηκαν και περιμένουμε τη Δευτέρα για να δούμε τί μέλλει γενέσθαι.

Εγώ, βέβαια, δεν περιμένω την Δευτέρα, γίνονται κάποιες προκαταρκτικές κινήσεις. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιος άλλος, αλλά αν βρεθεί εγώ φεύγω άμεσα είτε τώρα, είτε μετά από μερικούς μήνες. Ο Άρης πρέπει να έχει μόνο επενδυτές, πλέον, και όχι διαχειριστές. Τελείωσαν οι διαχειριστές από τον Άρη».

Για τις επαφές με ποδοσφαιριστές: «Πιστεύω ότι οι περισσότεροι παίκτες θα μείνουν. Και το λέω αυτό για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί είναι ο Άρης. Δεύτερον γιατί υπάρχει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ένας άνθρωπος πολυτέλεια για τον Άρη και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε όλα τα εχέγγυα, οικονομικά και άλλα για να τους κρατήσουμε. Στόχος μας είναι το 2016 ο Άρης να είναι στη Σούπερ Λίγκα.

Πέραν από αυτούς που θα μείνουν θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσους καλύτερους μπορούμε. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει το εμπόδιο της Γ’ Εθνικής, ωστόσο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους δελεάσουμε. Και αυτό γίνεται μόνο με χρήματα».

Για την πιθανότητα να μην του δοθεί η δυνατότητα να τρέξει την ομάδα: «Πίστευα ότι υπήρχε τέτοια πιθανότητα, ωστόσο, βλέπω πως ξύπνησε ο κόσμος του Άρη, καθώς και πολλοί άλλοι. Το παρεάκι στον Άρη τελείωσε. Πλέον, όλοι αυτοί θα κόβουν εισιτήριο για να βλέπουν τον Άρη».

To Top