ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαλανός: “Υπάρχουν εγκληματικές ευθύνες – Οι φορείς του Άρη να βγουν στο δρόμο…”

O πρώην έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργος Γαλανός αναφέρθηκε στην καθυστέρηση της εκκαθάρισης που απειλεί με «μπλόκο» τον σύλλογο ενόψει της ανόδου του στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Τα χρέη από την εφορία και το ΙΚΑ πηγαίνουν στα πρόσωπα. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αυτός ο νταλκάς να πάνε στις ΠΑΕ. Όλες οι ομάδες πέρασαν και ο Άρης θα μείνει απέξω; Δεν λέω ότι δεν φταίω κι εγώ για πέρσι, αλλά σχετικά με τις εγκληματικές ευθύνες τις περσινές να δούμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν τις ευθύνες και ορισμένοι ακόμη μέσα είναι και διοικούν και πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους».

Ακόμη, είπε: «Πολλοί Αρειανοί πέρσι μου έλεγαν “κοίτα την εκκαθάριση” και είχαν δίκιο. Γιατί τόσο πολύ καθυστερούν τώρα; Μια εκκαθάριση κρατά τρεις μήνες σύμφωνα με τον νόμο, άντε με κάποιες λογικές καθυστερήσεις πέντε, έξι μήνες. Γιατί τόσο καθυστέρηση; Όλα στραβά ήταν τότε και τώρα είναι όλα καλά; Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Γιατί να μείνει απ’ έξω από τη στιγμή που πέρασαν άλλες ομάδες. Ας κινηθούν οι φορείς να βγουν στο δρόμο να διεκδικήσουν το αυτονόητο».

To Top