ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαλιλαίας: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρίφτη»

Το πρώην μέλος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας, μίλησε για το πώς βλέπει φέτος τους «κίτρινους» και το αν σκέφτεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

«Δεν χάνω παιχνίδι του Άρη, κυρίως όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα. Θα έλεγα στους φίλους του Άρη, γιατί και εγώ είμαι οπαδός αυτής της ομάδας, να κάνουν υπομονή γιατί έχουμε μια καινούρια ομάδα και απαιτείται χρόνος μέχρι να βρει χημεία. Παιχνίδι με το παιχνίδι υπάρχει βελτίωση και ανοδική πορεία».

Για το αν έχει εμπιστοσύνη στον κ.Πρίφτη: «Απόλυτη! Υπάρχουν κάποια δεδομένα,  τα οποία είναι αδύνατο να τα γνωρίζουμε εμείς που είμαστε στην κερκίδα. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει βελτίωση στην ομάδα και όσο περνάει ο καιρός παίζει όλο και καλύτερα. Και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, όλες οι ομάδες τα αντιμετώπισαν».

Για το αν σκέφτεται κάποια μέρα να επιστρέψει στον Άρη: «Δεν το έχω σκεφτεί, πάντα Αρειανός θα είμαι. Η ασχολία μου τότε με τα διοικητικά ήρθε από το πουθενά και το έκανα, γιατί ήταν μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο».

To Top