ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαλιλαίας: “Γιατί παραιτήθηκα…”

Ο Χρήστος Γαλιλαίας πρώην μέλος της ΚΑΕ Άρης, μίλησε για την απόφασή του να παραιτηθεί από το πόστο του στους «κίτρινους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

Για την απόφασή του αυτή: «Έχω ενημερώσει τον πρόεδρο, το θέμα είναι τυπικό. Αυτήν την εβδομάδα είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι για την αγωνιστική επιτυχία της ομάδας μας, με τις σπουδαίες νίκες επί του Παναθηναϊκού, οπότε δεν χρειάστηκε ν΄ ασχοληθούμε με τίποτα άλλο. Είμαι καθηγητής σε πανεπιστήμιο στην Αμερική και η απόσταση είναι πολύ μεγάλη. Καλό είναι να γίνεται και ανανέωση στα πρόσωπα και στα πόστα, να μπαίνουνε νέοι άνθρωποι και να προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους».

Για τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο: «Είναι εξαιρετικά θετικό που οι ιδιοκτήτες της ομάδας θέλουν να έχουν τόσο ενεργό ρόλο. Τώρα με την Τζώρτζια Ευσεβίου είναι άλλη μία ένδειξη ότι η οικογένεια το έχει πάρει πολύ ζεστά. Οι σχέση μας είναι πάρα πολύ καλές και θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα. Από τον Άρη δεν θα φύγω ποτέ. Μου είπαν μάλιστα ότι οι πόρτες του Άρη θα είναι πάντα ανοιχτές για μένα».

Για το πώς μπήκε στην διοίκηση του Άρη: «Δεν είχα ποτέ πρόθεση ν΄ ασχοληθώ με τον Άρη. Είχα βρεθεί προ εκπλήξεως σε μια συνάντηση που είχε γίνει με κάποιους φορείς και μου έγινε αυτή η τιμητική πρόταση. Δεν το περίμενα, δεν το είχα στο μυαλό μου, μετά όμως μπήκαμε στα βαθιά και έπρεπε να βοηθήσουμε. Νομίζουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε και βέβαια είχαμε και την βοήθεια πολλών σημαντικών προσώπων. Οι τελευταίες νίκες μάς χαρίζουν ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια».

To Top