Γαλιλαίας: “Θέλουμε κάθε χρόνο να βγάζουμε 2-3 παίκτες και να πουλάμε, να θυσιάζουμε τον ένα από αυτούς – Ευεργέτης ο Ντίμης”

Για τον Ντίμη Παπαϊωάννου, για τις υποθέσεις Βεζένκοφ – Μποχωρίδη και για το ενδεχόμενο πωλήσεων παικτών μίλησε ο Χρήστος Γαλιλαίας.

Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ΚΑΕ τόνισε στον “Αρένα”:

Για τον Ντίμη Παπαϊωάννου: “Είναι ντροπή όσα ειπώθηκαν ή γράφτηκαν για τον Ντίμη Παπαϊωάννου, που τον οδήγησαν να δηλώσει ότι δεν θέλει να ξανακούσει για Άρη. Ο Ντίμης θα μπορούσε να αναδειχθεί και σε ευεργέτη του Άρη, γιατί είναι ο μόνος που έβαζε και βάζει χρήματα στην ομάδα.Είναι αχαριστία προς το πρόσωπό του αυτό που συμβαίνει και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συνέβαινε αυτό με τον Ντίμη, ότι θα τον έπιαναν δηλαδή στο στόμα τους άνθρωποι με μηδαμινή έως αστεία προσφορά στον Άρη. Ο Ντίμης Παπαϊωάννου βάζει κάθε χρόνο όσα περισσότερα μπορεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα πρέπει να σας πω ότι την Τρίτη ήμασταν μαζί και μου είπε “εγώ είμαι εδώ, ότι θέλετε, καλέστε με”. Την ίδια ώρα μαθαίνω ότι κάποιοι άσχετοι τον ξεφώνιζαν γιατί… έδωσε λίγα! Αυτά δεν γίνονται…Κανένας Άρης ή σωματείο δεν μπορεί να προσβάλλει ανθρώπους, αλλά εάν νιώθει ο Παπαϊωάννου ότι τον προσέβαλλαν και είναι τελειωτικό, πρέπει να το σεβαστούμε. Μακάρι να μην είναι τελειωτική η απόφασή του, γιατί αυτός που θα χάσει θα είναι ο Άρης”.


Για τον Μίνιτς: “Του είπαμε να φύγει για να κερδίσει κάποια χρήματα η ομάδα και μας είπε ότι θα παραμείνει έως τις 15 Ιουνίου, τότε που τελειώνει το συμβόλαιό του. Ξέρει ο Μίνιτς ότι θα πληρωθεί μετά από 5-6 μήνες και το αποδέχθηκε”.


Για Μποχωρίδη και Βεζένκοφ: “Για τον πρώτο δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά ούτε και με τον δεύτερο. Υπάρχει ρήτρα 300.000 ευρώ για τον Βεζένκοφ και εμείς δεν έχουμε πρόθεση να τον πουλήσουμε. Απόψή μου είναι ότι πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα και να πουληθεί του χρόνου ο Βεζένκοφ, γιατί την τρίτη χρονιά θα μπορεί να μείνει ελεύθερος. Γράφουν κάπου ότι θα είναι έγκλημα εάν φύγουν Βεζένκοφ και Μποχωρίδης. Δεν θα είναι έγκλημα εάν διαλυθεί ο Άρης;”.


Για το άρθρο 99: “Πρέπει να πληρώνουμε 600.000 ευρώ το χρόνο επί 5 χρόνια. Εάν βρεθούν αυτά τα λεφτά, να μην φύγει κανένας παίκτης, εάν δεν βρεθούν όμως πώς θα μπορούμε να λειτουργήσουμε; Εμείς θέλουμε κάθε χρόνο να βγάζουμε 2-3 παίκτες και να πουλάμε, να θυσιάζουμε τον ένα από αυτούς, αλλά δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει αυτό και τόσο εύκολα…”

To Top