Γαλιλαίας: “Υποδεχθήκαμε με κατανόηση το πρόγραμμα”

Ο Άρης είναι πολύ πιθανό να δώσει τέσσερις αγώνες σε διάστημα μιας βδομάδας, όμως από την ΚΑΕ η επίσημη γραμμή, όπως εκφράστηκε δια στόματος Χρήστου Γαλιλαία, είναι πως δεν υπάρχει ούτε πρόβλημα, ούτε δυσαρέσκεια, αλλά κατανόηση.

Το μέλος της διοίκησης του μπασκετικού Άρη μίλησε στον “Αρένα 89,4″ και τόνισε πως ο προπονητής μας και εμείς υποδεχθήκαμε με κατανόηση το πρόγραμμα, καθώς υπήρχαν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχει τροποποίηση στο πρόγραμμα, όπως θα υπήρχε κι αν έπαιζε ο Άρης”.

Για την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Κολοσσό: “Συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις, ο προπονητής είναι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες και την προσπάθεια τους και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, στο οποίο θα πάμε για τη νίκη. Ο Άρης θα είναι αυτός που πρέπει να είναι”.

Για το αυριανό μπάρμπεκιου που θα γίνει λόγω των γενεθλίων του προέδρου της ομάδας, κ. Αρβανίτη: “Με απόφαση του προέδρου, του κ. Αρβανίτη και του κ. Αγγέλου, θα κάνουμε ένα μπάρμπεκιου αύριο, με αφορμή τα γενέθλια του προέδρου, που δεν μπορέσαμε να τα γιορτάσουμε έγκαιρα, λόγω του φιλικού προς τιμήν του Νίκου Γκάλη”.

Για την επιστολή που απέστειλε ο κ. Γεωργούλης: “Μας συγκίνησε πολύ η επιστολή του κ. Γεωργούλη, καθώς είναι ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα και την βοηθάει καθημερινώς μπορώ να σας πω και μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν τον κ. Γεωργούλη κοντά στην ομάδα”.

To Top