Γεγονός η συμφωνία Άρη-Novasports με κοινή ανακοίνωση!

H συμφωνία Άρη και Novasports είναι γεγονός, μετά την κοινή ανακοίνωση των δυο πλευρών! Μια συμφωνία που καταρρίπτει την κινδυνολογία των προηγούμενων βδομάδων και αποδεικνύει τόσο τη διάθεση του συνδρομητικού καναλιού να συνεργαστεί με έναν σύλλογο όπως είναι ο Άρης, αλλά και την αποτελεσματική δράση των “κίτρινων” στον τομέα αυτό.

Οι δυο πλευρές ουσιαστικά ενεργοποίησαν το προσύμφωνο που είχε συναφθεί πριν μερικές βδομάδες και στο πλαίσιο αυτού είχαν μεταδοθεί οι πρώτοι αγώνες των κίτρινων εντός έδρας.

Τόσο η διοίκηση του Ερασιτέχνη, όσο και η Nova αναμένεται να βγουν ωφελημένοι από τη συνεργασία αυτή! Ο σύλλογος θα έχει την ευκαιρία να βάλει ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο του, ενώ από την άλλη το συνδρομητικό κανάλι, ενισχύει με ένα ηχηρό brand name το “μπουκέτο” των τηλεοπτικών του προσφορών.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση:

“Τα κανάλια Novasports και ο Άρης ανακοινώνουν από κοινού την έναρξη της συνεργασίας τους, που αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη όλων των εντός έδρας αγώνων του «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για τη σεζόν 2014-2015.

Τα κανάλια Novasports, κάνοντας πράξη και τη φετινή χρόνια το σλόγκαν «Όλα για την ομάδα σου!», προσφέρουν στον Έλληνα φίλαθλο, όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα του.

Έτσι και φέτος οι φίλαθλοι του Άρη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας από τα αθλητικά κανάλια της Nova”.

To Top