ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γελάνε και οι πέτρες… Έφεση της ΑΕΚ για την τιμωρία ΠΑΕ, Μελισσανίδη

Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ άσκησε έφεση για τις ποινές που επιβλήθηκαν σε ΠΑΕ και Δημήτρη Μελισσανίδη για την… ζούγκλα και τα όσα είχαν συμβεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη. Γελάνε και οι… πέτρες!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με απαγόρευση εισόδου για οκτώ μήνες για όσα είχαν συμβεί στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας, όπως αναμενόταν, άσκησαν την έφεση την Τρίτη (21/4) στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αισιοδοξώντας ότι θα ρίξουν τις ποινές. Προφανώς και να τους ζητήσουν και… συγγνώμη!

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστήριζε το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ, οι ποινές που επιβλήθηκαν δεν στηρίζονται ούτε στο φύλλο αγώνα των διαιτητών, ούτε και στις εκθέσεις του παρατηρητή και της Αστυνομίας, θεωρώντας ότι η απόφαση παρουσιάζει «κενά». Άσχετα, εάν ο Πορτογάλος διαιτητής Ντίας και ο παρατηρητής του αγώνα περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα απαράδεκτα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό… Λεπτομέρειες…

To Top