«Γελοία η απόφαση για τον Σαββίδη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με πιστόλι»

Η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με το πιστόλι στη μέση είχε προκαλέσει σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τα ΜΜΕ του εξωτερικού να κάνουν εκτενείς αναφορές στην είσοδο του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Όπως μεταδίδει το to10.gr: “Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε γίνει πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη, με την παγκόσμια κοινή γνώμη να παρακολουθεί αποσβολωμένη τον Σαββίδη να μπαίνει μαινόμενος και οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτει το παιχνίδι.

Τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά sites τον τελευταίο καιρό παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα που έγινε γνωστή η ποινή του ΠΑΟΚ, αλλά και η ποινή που επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, έκαναν και πάλι εκτενείς αναφορές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και στον ιδιοκτήτη της.

Οι περισσότερες κατέγραψαν το θέμα, αναφέροντας στους τίτλους τους ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς και ο πρόεδρός του με τρία χρόνια αποκλεισμό, ενώ υπήρξαν και ορισμένες ιστοσελίδες που χαρακτήρισαν ως «γελοία» την απόφαση του αθλητικού δικαστή της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα, η ισπανική «okdario», ανέφερε: «Γελοία ποινή στον πρόεδρο που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο».

Το kicker στο άρθρο του αναφέρει την υπόθεση ως «Το σκάνδαλο του πιστολιού»,  ενώ το So Foot γράφει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα «θα ξεκινήσει ξανά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως τον καουμπόι του», ενώ πολλές ιστοσελίδες τον χαρακτηρίζουν ως «πιστολέρο».

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη κάνει το γύρο του κόσμου και για μια ακόμα φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο αμαυρώνεται στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης”.

Δείτε τα ρεπορτάζ των ξένων ιστοσελίδων:

«Okdiario»

«AS»

«L’ Equipe»

«The Sun»

«Foot 01»

«La Gazzetta dello Sport»

«RTP Noticias»

«Kicker»

«El Pais»

«La Vanguardia»

RTS Sport»

«The guardian»

«IDNES.CZ»

«Ultime Notizie Calcio»

«Sky Sport»

«BBC»

Και τα υπόλοιπα ρεπορτάζ των ξένων ΜΜΕ:

To Top