Γεμάτη… αστέρια η Team USA ενόψει του Παγκόσμιου

Στα τέλη του Αυγούστου, η αφρόκρεμα του παγκόσμιου μπάσκετ θα βρεθεί στην Κίνα για το Παγκόσμιο που θα λάβει χώρα από τις 31/8 μέχρι και τις 15/9.

Εκεί θα βρίσκεται και η πανίσχυρη εθνική Αμερικής, με πολλούς από τους σταρ του ΝΒΑ να δίνουν το παρών στην προετοιμασία που θα γίνει στο Λας Βέγκας.

Σε λίγες μέρες μάλιστα θα ανακοινώσει ο Γκρεγκ Πόποβιτς τους 18 παίκτες που θα διεκδικήσουν μέσω training camp στο Λας Βέγκας θέση στην δωδεκάδα της Team USA για το Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς θα έχει σίγουρα μαζί του στο Λας Βέγκας τους Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Έρικ Γκόρντον (Ρόκετς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Κέβιν Λοβ (Καβαλίερς), Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Μπλέιζερς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Κέμπα Γουόκερ (Χόρνετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), ενω σκέφτεται σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να καλέσει και τους Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς), Πολ Μίλσαπ (Νάγγετς).

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από αυτούς μέχρι την ανακοίνωση του Πόποβιτς θα υπάρχουν κι άλλοι που θα δώσουν το παρών στην προετοιμασία, με τον Κρις Μίντλετον (συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο) να είναι σχεδόν σίγουρος. Επίσης σίγουρα δεν θα είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ πιθανότατα δεν θα είναι και οι Κάρι, Ντουράντ και Τόμπσον.

To Top