ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεμάτη η ατζέντα των ιθυνόντων του Άρη, νέος κύκλος επαφών…

Η αγωνιστική “μάχη” του ποδοσφαιρικού Άρη συνεχίζεται και μάλιστα εντείνεται τις επόμενες μέρες, ωστόσο, υπάρχουν και ανοιχτά ζητήματα για τα οποία οι ιθύνοντές του “τρέχουν” τις τελευταίες μέρες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης, ως ισχυρός άνδρας του συλλόγου, έχει αναλάβει εξ΄ολοκλήρου οτιδήποτε αφορά το μεταγραφικό ban δίνοντας ο ίδιος τις κατευθυντήριες οδηγίες στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ για τις επαφές με την FIFA, ώστε να υπάρξει άμεσα η δικαίωση. Η απόφαση, που θα επιτρέψει στον Άρη να προχωρήσει τις ανανεώσεις συμβολαίων που έχει στα “σκαριά” και φυσικά να κοιτάξει την “επόμενη μέρα” στην στελέχωση της ομάδας.

Προ ημερών, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, υπήρξε μία πρώτη συνάντηση μεταξύ των Θοδωρή Καρυπίδη και Άγγελου Χαριστέα με τον Μίχαελ Ένινγκ. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Άρη να προτείνει στον Γερμανό προπονητή νέο συμβόλαιο, χρονικής διάρκειας δύο ετών. Το καλό κλίμα και η διάθεση να συνεχίζουν μαζί και την επόμενη σεζόν, οδήγησε στο να συμφωνηθεί ο προγραμματισμός ενός νέο ραντεβού, στο οποίο θα συζητήσουν διεξοδικά την προοπτική αυτή. Κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες…

Το συμβόλαιο του Μίχαελ Ένινγκ δεν θα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης σε αυτή την συνάντηση. Επί τάπητος θα τεθούν και τα θέματα των ανανεώσεων, με τον Άγγελο Χαριστέα να καταθέτει τις εξελίξεις σε αυτό το θέμα, ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Για ποιους ποδοσφαιριστές από τους 10 και πλέον που ολοκληρώνουν την συνεργασία τους με τον Άρη το καλοκαίρι θα κινηθεί η ομάδα να τους διατηρήσει στο ρόστερ της, καταθέτοντας τις τελικές προτάσεις. Ρόλο σε αυτή την απόφαση έχει τόσο ο Μίχαελ Ένινγκ, όσο φυσικά και ο Θοδωρής Καρυπίδης, σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι, προηγείται η άρση του μεταγραφικού ban. Εφόσον, αυτός ο σκόπελος καμφθεί οριστικά (Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ) τότε ο Άγγελος Χαριστέας θα θέσει σε εφαρμογή το πλάνο του, το οποίο είχε προσωρινά “παγώσει” τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και έκανε την εμφάνισή του το πρόβλημα αυτό.

Οι συναντήσεις μεταξύ των τριών θα είναι πλέον πιο συχνές, προκειμένου να οριοθετούνται στόχοι, μεταγραφικοί και μη, αλλά και να παίρνονται οι απαραίτητες αποφάσεις σε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα της ομάδας.

 

 

To Top