ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεμάτο Παλέ, γεμάτο Χαριλάου: “Το σήμα πιστά ακολουθώ”!

Το Σαββατοκύριακο κύλησε με τον πλέον ευχάριστο τρόπο για τον κόσμο του Άρη, που είδε τόσο την ομάδα μπάσκετ, όσο και αυτή του ποδοσφαίρου, να παίρνουν δύο σημαντικές για τη συνέχεια νίκες!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τι να πει κανείς για τον κόσμο του Άρη; Γέμισε το Παλέ το Σάββατο απέναντι στον… Πανιώνιο και χθες απέναντι στον… ΠΑΣ Γιάννινα! Δύο άκρως αντιεμπορικούς αντιπάλους. Άλλοι σύλλογοι θα έπαιζαν μπροστά σε άδεια γήπεδα, όχι όμως ο κόσμος του Άρη που αποδεικνύει την μεγάλη του αφοσίωση!

Εικόνες που ζηλεύουν όλοι στην Ελλάδα. Το Σάββατο να βλέπουν το πλέον θρυλικό μπασκετικό γήπεδο της χώρας να είναι το μόνο γεμάτο (για μία ακόμα αγωνιστική!) σε όλη τη χώρα και την Κυριακή το “Κλεάνθης Βικελίδης” να έχει όσο κόσμο δεν είχαν όλα τα άλλα μαζί, με εξαίρεση το ντέρμπι που έγινε στην Αθήνα.

Ο κόσμος του Άρη δεν στέκεται σε ονόματα αντιπάλων, παρά μόνο στη δική του ομάδα. Τον ενδιαφέρει να βλέπει πάθος, όρεξη για διάκριση και μαχητικότητα. Μόλις διαπιστώσει ότι υπάρχουν, τότε θα γεμίσει το γήπεδο για την δική του ομάδα, δίχως να τον νοιάζει ποιος είναι απέναντι και ποια είναι η βαθμολογική του θέση.

 

 

 

 

To Top