ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο! Εκτός προπόνησης Μάβραϊ, Δεζηζήσης, ανεβάζει ρυθμούς ο Βέλεθ

Εν μέσω προβλημάτων συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Πάκο Ερέρα να μετράει πέντε απουσίες παικτών του στη σημερινή προπόνηση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Φραν Βέλεθ, που σταδιακά ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα –για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε και ο Γιώργος Δεληζήσης, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Οι Μίτζεν Μπάσα και Χουλιάν Κουέστα συνέχισαν και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μέργκιμ Μάβραϊ δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

To Top